Att tävla i någon sport

Det finns de som på en högre nivå håller på med någon form av sport. Det finns också de som mest för skoj skull sportar för att hålla igång konditionen och för att det är så skoj med sport och idrott. För den som är duktig i sin gren så finns det ofta olika cuper som man kan delta i.

Allt från mindre cuper till stora världsmästerskap. På denna sajt så kommer vi uppmärksamma olika sporter och en del cuper som du kanske kan delta i. Om du är en glad motionär så kan denna sajt kanske inspirera dig till att bli bättre i den sport som du håller på med. För dig som redan håller en hög nivå så kanske vi kan inspirera dig att bli ännu bättre.

Vi som skriver på denna sajt har ett förflutet i olika sporter och skytte är en gren som vissa av oss fortfarande är relativt aktiv inom. Men det finns så många spännande sporter därute att hålla på med så håll ögonen öppen så kanske just din sport kommer att skrivas om.

Du ska vara varmt välkommen till vår sajt och vi hoppas att du kommer att hitta något som kan intressera och inspirera dig i ditt vidare idrottande. //Stefan, Thomas och Kristina